Home > Agenda > ESOF2022 Leiden

ESOF2022 Leiden

EuroScience Open Forum (ESOF)

Van 13 t/m 16 juli 2022 vindt in Leiden én online het EuroScience Open Forum (ESOF) plaats. Tijdens de volledig vernieuwde, 10e editie van dit prestigieuze wetenschapscongres kun je de wereld van nu bekijken door een interdisciplinaire bril.

ESOF2022 is er voor alle academici, studenten, beleidsmakers, kunstenaars en andere nieuwsgierige geesten die geen genoegen nemen met de beperkingen van hun eigen vakgebied, die interdisciplinaire samenwerking nastreven, die bereid zijn wetenschappelijke avonturen aan te gaan en die benieuwd zijn naar de wereld van morgen.

Het overkoepelende thema van ESOF2022 is: Crossing Borders, Engaged Science, Resilient Societies. Met meer dan 120 sessies en meer dan 500 sprekers afkomstig uit 60 landen belooft dit een hoogst interessante editie te worden. ESOF2022 zet zeven thematische lijnen in de schijnwerpers: Sustainable Environment, Cultural Identities and Transformation, Space for Science, Healthy Societies, Freedom and Responsibility of Science, Science and Business en Sustainable Academic Careers.

ESOF2022 is dé plek om oude en nieuwe collega’s te ontmoeten en te debatteren over de toekomst van de wetenschap. ESOF2022 is bovendien hybride met een fantastisch nieuw platform, zodat iedereen overal kan meedoen.

Grijp deze unieke kans en bezoek ESOF2022 in Leiden. Laat je stem horen in het epicentrum van de baanbrekende wetenschap!