Home > Agenda > Weihnachts-Oratorium 2022

Weihnachts-Oratorium 2022

zaterdag 17 december, 2022

Roffelende paukenslagen en schallende trompetten: de uitvoering van het feestelijke Weihnachts-Oratorium is inmiddels vaste traditie in de Pieterskerk Leiden samen met het Nederlands Kamerkoor. Dit jaar werkt het koor voor de uitvoering van Bachs meesterwerk voor kerst samen met het Franse muziekensemble Les Talens Lyriques. Onder leiding van Christophe Rousset, chef-dirigent van Les Talens Lyriques, belooft dit een onvergetelijke uitvoering van het Weihnachts-Oratorium te worden. Het complete Weihnachts-Oratorium klinkt: van de feestelijke cantate voor Eerste Kerstdag tot en met die voor Driekoningen.

J.S. Bach – Weihnachts-Oratorium BWV 248
Cantate 1 t/m 6

Uitvoerenden
Nederlands Kamerkoor
Les Talens Lyriques
Christophe Rousset, dirigent

Solisten
Volgt zodra dit bekend is

Zaterdag 17 december 2022
Aanvang concert: 19:30 uur
Pauze: 20:45 uur
Einde concert: ca. 22:30 uur
Entreeprijzen:
1e rang: € 75
2e rang: € 54
3e rang: € 44
De netto opbrengst van dit concert wordt gebruikt voor het reguliere onderhoud en het behoud van de Pieterskerk Leiden.