Home > Nieuws & Pers

Nieuws & Pers

Nieuws

Publicaties over de Pieterskerk Leiden zijn terug te vinden in verschillende archieven, waaronder het archief van Erfgoed Leiden en Omstreken. Oude foto’s en beeldmateriaal zijn o.a. te vinden bij de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed of het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. Vanaf 2010 wordt vanuit de organisatie van de Pieterskerk Leiden bijgehouden wat er zoal wordt geschreven en gezegd over de Leidse Pieterskerk in kranten, tijdschriften en radio.

Klik hier voor Pieterskerk Leiden in de pers

Jaarlijks verschijnt het magazine de Pieter, waarin de rijke historie en actuele thema’s worden beschreven. Het magazine wordt volledig mogelijk gemaakt uit de opbrengsten van de advertenties.

Klik hier voor de digitale versies van het magazine de Pieter

Pers

Op vertoon van een perskaart is de Pieterskerk Leiden gratis te bezoeken. Wij horen het graag als er aandacht wordt besteed aan de Leidse Pieterskerk. Om toestemming te krijgen om te kunnen fotograferen of filmen, dient er vooraf contact opgenomen te worden via info@pieterskerk.com.

Beeldmateriaal van de Pieterskerk Leiden kan gebruikt worden onder de onderstaande voorwaarden:

Vermelding van Pieterskerk Leiden ©
Vermelding van de naam van de fotograaf
Duplicatie en commercieel gebruik zijn niet toegestaan.

Wil je opgenomen worden in de perslijst? Dat kan. Meld je hieronder aan o.v.v. de naam van het medium waar je voor werkt.

 

Ik meld mij aan voor de perslijst